Bakkie bij de boer tijdens Dutch Agri Food Week

Van 5 tot en met 16 oktober 2018 staat Nederland in het teken van de toekomst van ons eten. Tijdens de vierde editie van Dutch Agri Food Week krijgen bezoekers bij de boer, de voedselproducent, de kok, de wetenschapper en andere agrifood-experts een antwoord op de vraag: wat eten we nu en in 2050? Circa 100 leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB nodigen iedereen uit voor ‘Bakkie bij de boer’ op zaterdag 13 oktober om kennis te maken met de land- en tuinbouw van nu.

Dutch Agri Food Week presenteert de toekomst van ons eten en versterkt het positieve beeld van de Nederlandse agrifood sector. De deelnemende regio’s en partners laten zien hoe in Nederland gewerkt wordt aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat in de totale keten nodig is om dat nog jaren voor elkaar te krijgen. Tijdens Dutch Agri Food Week vertellen zij het verhaal van ‘grond tot mond’. Het accent in de ontmoetingen ligt op voedsel en gezondheid, voedseleducatie, transparantie, innovatie en andere ontwikkelingen in de sector.

Wereldwijd is grote belangstelling voor de Nederlandse kennis en technologie op het gebied van duurzame, gezonde en veilige voedselproductie. Dutch Agri Food Week is het podium waar aandacht is voor het stimuleren van innovatie én het verbinden van ondernemers, consumenten en overheden. Bedrijven en kennisorganisaties presenteren er hun nieuwste innovaties aan een breed publiek. In 2017 trok Dutch Agri Food Week zo’n 50.000 bezoekers tijdens 150 activiteiten en events die 350 betrokken organisaties verspreid door Nederland hebben georganiseerd. 
 
Voor exacte locaties ‘Bakkie bij de boer’: dutchagrifoodweek.nl/

 

07 september 2018

BRON:
LTO Nederland
Naar boven