Alles over arbeid op vernieuwde kennisbank

Inhoud nog beter afgestemd op vraag werkgevers

De kennisbank arbeid van de ondernemers- en sectororganisaties in de land- en tuinbouw is vernieuwd. De afgelopen maanden is de databank voorzien van alle informatie, die een werkgever in de agrarische sector nodig heeft op het gebied van arbeid en goed werkgeverschap.

De kennisbank arbeid is nu bereikbaar via de eigen url: www.kennisbankarbeid.nl  Via deze site zijn alle hoofdstukken van de kennisbank direct te vinden. De inhoud op de nieuwe site is overzichtelijker ingedeeld en ook beter navigeerbaar, zodat bezoekers sneller terechtkomen bij waar ze naar op zoek zijn.

Bovendien worden de laatst gewijzigde onderwerpen en onderdelen zo zichtbaar gemaakt, dat meteen duidelijk is dat de kennisbank de meest recente informatie biedt. Net als voorheen staan er uiteraard alle agrarische cao’s en loontabellen op, alsook allerlei informatie over bijvoorbeeld scholing, pensioenen en vakanties.

LTO Noord en de Hanzehogeschool Groningen hebben de kennisbank arbeid in maart 2012 gelanceerd. Deze vormt een onderdeel binnen de structuur van www.agriconnect.nl. Sinds de lancering van de kennisbank is deze uitgegroeid uit tot het meest bezochte onderdeel van deze website.

De kennisbank arbeid is een initiatief van LTO Nederland, LTO Noord, ZLTO, LLTB, LTO Noord Glaskracht, NFO, KAVB en NOP met ondersteuning van fonds Colland Arbeidsmarkt. De medewerkers van de werkgeverslijn van LTO Noord, ZLTO en LLTB beheren de kennisbank arbeid en zijn te benaderen voor vragen over werkgeverschap in de land- en tuinbouw.

Voor nadere informatie: werkgeverslijn@lto.nl of bel deze werkgeverslijn
Leden LTO Noord: 088 - 888 6688, leden ZLTO: 088- 888 6689, leden LLTB: 0475 - 352 707  

02 juli 2013

BRON:
Jack Luiten, LTO Noord Projecten


Naar boven